Hlavní navigace

Office 365 Personal chce zaujmout jednotlivce předplatným za cenu kolem 1600 Kč na rok

15. 4. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Předplatné se ujímá, ovšem ne každý se tváří nadšeně na Office 365 pro domácnosti. Edice Home Premium nabízí plnohodnotný kancelářský software až pro pět počítačů a pět mobilních zařízení v domácnosti, takže pro někoho představuje ukrutně výhodnou nabídku. Pro jednotlivce ale postrádá význam. Ten by ocenil levnější variantu pro méně počítačů. Jednu takovou Microsoft nachystal, jak ostatně avizoval dříve.

Tip: Microsoft konečně prozřel. Office pro iPad nicméně měla přijít dříve

O výhodnosti alternativního řešení se můžeme chvíli bavit. Kdo je sám, po Office 365 Personal sáhne tak jako tak spíše. 69,99 dolaru ročně je zkrátka méně než 99,99 dolaru za edici Home Premium. Oproti ní jste ale skutečně omezeni pouze na jeden počítač a jeden tablet. Jak se zdá, český web Office365.com ještě novinku neregistruje, ale pomalu byste měli být schopní předplatné získat.

 

I české obchody už pomalu reagují. Za produkt žádají kolem 1 600 Kč. Kromě nižšího počtu instalací aplikací Office za své peníze dostanete opět 60 minut volání celosvětově ve Skype a také 20 GB prostoru ve OneDrive navíc. O hlášeném přejmenování Office 365 Home Premium na Office 365 Home se firma zatím nezmínila. O tom, proč předplatné je a není špatný nápad, jsme se přeli ve starším článku.

KL24

Excel pro iPad

Zdroj: Office Blogs

Byl pro vás článek přínosný?