Hlavní navigace

Ohlášena největší akvizice na českém trhu internetových firem

25. 4. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na úvod si dovolíme připomenout, že společnost Et netera již 13 let působí na trhu jako dodavatel internetových řešení. První multimediální si pro změnu za 15 let své existence vydobyla jistou prestiž v oblasti designu, multimedií, IT řešení, on-line marketingu a sociálních sítí. K čemu tedy vlastně došlo?

Akciová společnost Et netera kupuje 100% podíl v nejstarší české internetové agentuře První multimediální. Vznikne tak subjekt pokrývající celé spektrum služeb od složitých a velkých IT řešení přes marketingové kampaně a projekty v sociálních sítích, až k nákupu on-line médií. Finanční pozadí celé transakce zůstává mezi majiteli obou firem a nebude komunikováno. Oba subjekty nicméně naznačily, že od akvizice očekávají vznik solidní fullservisové společnosti se silným IT zázemím, projektovým řízením a technologickou vyspělostí ve všech důležitých oblastech.

Dodejme ještě pro zajímavost, že konsolidovaný obrat obou společností, počítaný od května 2010, by měl na konci roku 2010 dosáhnout 130 000 000 Kč.

Zdroj: Et netera a.s.

Autor článku