Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku OLED vs. QLED: jak jsou hlavní rozdíly mezi nejlepšími displeji televizorů?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 21. 6. 2021 16:39

    Rascal (neregistrovaný)

    Mám doma LG a Samsunga zhruba stejného stáří. Na LG jedou aplikace už jenom setrvačností(netflix) nebo vůbec(HBO GO). Samsung má aplikace stále Aktulaizovaný. Obě dvě byly kupovaný s DVB-T2 v dobe před DVB-T2. Opět, LG si na český normě neškrtne, Samsung jede uplně v pohodě. Pak LG má IPS panel, samsung obyčejný LCD. Samsung má ve filmech daleko hezčí obraz než LG(ať ho nastavuju jakkoliv). LG má výhodu v tom, že když televizi zapnu, tak nemusím čekat 15 sekund, než můžu přepnout kanál, nebo měnit hlasitost. S tím mě ten samsung fakt sere. Pak taky Samsung někdy po sledování filmu z NAS odmítne fungovat. Musí se vypnout a znova zapnout. LG jede furt. Obě televize stály kolem 15. Žádný děla. Pokud bych si měl tenkrát vybrat mezi těmahle, jednoznačně by zvítězil Samsung.