Hlavní navigace

OneDrive 4.7 pro Windows Phone podporuje více účtů, fotoalba a PIN

27. 2. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Microsoft uvolnil OneDrive pro Windows Phone ve verzi 4.7. Přináší tři pěkné novinky, tak si je v rychlosti proletíme. Za prvé klient podporuje více uživatelských účtů. Od minula už přitom přidáte více firemních účtů. To tedy potěší, zvlášť když např. na osobním počítači toto možné není. Řekněme, že v mobilu, kde obsah nesynchronizujete, dává více účtů lepší smysl.

 

Na webu bylo naproti tomu o něco dříve k dispozici prohlížení obrázků skrze fotoalba. Do fotoalba zařadíte obrázky z různých složek a při procházení je fotografiím věnován maximální prostor. Alba si nyní na telefonu s Windows Phone nejen prohlédnete, ale také vytvoříte a nasdílíte svým kamarádům.

Poslední funkce vám pomůže se zabezpečením. Pakliže si někdo s vaším telefonem často hraje a PIN zamykající celé řešení v takovém případě nelze nazvat řešením, ochráníte aplikaci vlastním PINem. OneDrive v tuto chvíli představuje dobrou volbou zejména díky volnému prostoru. Z 15 GB se můžete natrvalo dostat na 30 GB, na rok pak získáte bezplatně 100 GB navíc.

Podpora více účtůZabezpečení vlastním PINemVytváření a procházení fotoalb

Zdroj a obrázky: Blogging Windows