Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Opera 11.50 Swordfish poskočila do fáze beta. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 2. 6. 2011 6:13

    Hellraiser (neregistrovaný)

    Za mně teda plus, velice se mi to líbí, krásný přehled na "hlavní obrazovce" o všem co kdo potřebuje, takže člověk nemusí nikam zbytečně navíc klikat apod. (do jisté míry), asi bude nejlepší spojení tabletu s Windows 8 s velkoou TV a bude to ideální, protože přeci jen abychom měli klasický PC s LCD klávesnicí a myší, tak toto nebude to pravé ořechové pro ovládání myší - netvrdím, že se to nebude dát používat, ale jasně to tady ukazuje, že je to zaměřené především na dotykové ovládání - teď jen přemýšlím jak to udělat, když bude chtít mít člověk doma HTPC (ikdyž to už do budoucna asi nebude až tak potřeba - asi bude stačit tablet + LCD TV + NAS :-) a bude :-) ) a na nich Windows 8 propojený s TV - tak jak to pak budeme "pohodlně" ovládat ... hmm uvidíme