Hlavní navigace

Opera Mini pro Android se dočkala velké aktualizace, nabízí funkci Smart Page

21. 9. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Opera Mini pro operační systém Android se dočkala první velké aktualizace od svého uvedení v průběhu jara. Aplikace se nyní nachází ve verzi 7.5. A jaké jsou hlavní inovace? Především se jedná o zcela novou funkci nazvanou Smart Page.

O co jde? Smart Page nabídne v jednom okně všechny aktuální informace z vašich oblíbených internetových stránek. Pohromadě tak uvidíte např. poslední zprávy, počasí, videa, která vás zajímají atd. To ale není vše, Smart Page se také propojí se sociálními sítěmi, takže uvidíte všechny novinky i od nich. Bude záležet jen na vás, které stránky nastavíte pro sledování přes Smart Page. Vyzkoušejte také doporučené odkazy, které se generují na základě vaší aktuální polohy.

Hlavní vlastností internetového prohlížeče i nadále zůstává komprese prohlížených stránek, což jednak urychluje jejich načítání a také snížíte celkový objem dat stahovaných do svého mobilního telefonu. Uživatele tohoto prohlížeče také potěší automatická synchronizace historie prohlížení a záložek mezi počítačovou a mobilní verzí programu.

Aplikaci můžete klasicky stahovat přes Google Play nebo z mobilních stránek m.opera.com.

Zdroj: Opera

 

Byl pro vás článek přínosný?