Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Opera představila projekt Featherweight: inovované UI je na světě. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 25. 6. 2011 23:52

    Faramir (neregistrovaný)

    To já ale neovlivním, běží to na Wordpressu. Theme jsem mírně upravoval, takže je možné, že nevaliditu jsem způsobil sám, ale ve všech prohlížečích to je v pořádku, jen v Opeře ne. Ale nevadí, zásadní věci fungují a že web vypadá mírně jinak, toho si nejspíš oživatelé Opery ani nevšimnou. Horší by bylo, kdyby něco nefungovalo.

    BTW koukám, že problémy s validitou způsobuje v podstatě jen "lajkovací" tlačítko FB, to však Opera zobrazuje správně. Tam bude nějaký jiný problém, otázka zní jaký. Ty sloupce po stranách totiž nemají být šedé a vzájemně oddělené, ale průhledné, tedy se má zobrazovat pozadí stránky (to tmavé) a to se v Opeře nezobrazuje, tam jsou jednotlivé části s šedým pozadím, což je špatně. Ale vzhledem k tomu, že to je jediný problém, nebudu do toho radši vrtat, ještě bych to rozbil :-D

    Zajímavé ale je, že když nastavím identifikaci jako Firefox (nebo IE), je vše v pořádku :-O