Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Čína utahuje opasky. Bezplatná Opera VPN končí. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 24. 4. 2018 0:12

    Jirka

    1.Píšeš: v Cine je jeste daleko vetsi kontrola a propojeni na ruzne statni ‚instituce‘, nez treba v USA, ktera je tim proflaknuta" - podle mě je to blbost, protože to Ty jako řadový občan nemůžeš vědět.
    Podle mě je to obráceně - logicky USA má skoro ve všem obrovský technologický náskok, takže to bude spíše USA, kde je větší "TAJNÁ" kontrola. Ale stejně se to nedá říct kdo kontroluje víc, jestli USA, Čína, Rusko... To je jen odhad bez jakýchkoli faktů - takže blbost. Google posílá údaje jak USA, tak Číně, facebook ani nemluvím - ten je dokonce i prodává soukromníkům atd, atd.
    2. A o co ti jde, že tě někdo sleduje na netu? Dělaš něco špatného? A stejně, když tě náhodou někdo bude chtít sledovat, tak to prostě dělat BUDE(USA, ČÍNA atd.) - nemáš proti nim šanci. S tím se smiř. Už teď tě na ulici vidí spousta kamer a jednou budou úplně všude. Operátoři telefonu o tobě ví všechno, aplikace v telefonu, finančák, policie...
    Začínáme žít v době, že kdo není sledovaný - TEN PROSTĚ NEŽIJE!