Hlavní navigace

Operátorovi tváří v tvář. O2 prodává internetové služby pomocí videohovorů

8. 10. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Telefónica O2 spouští nový prodejní kanál na dálku – videohovory. Díky tomu máte možnost vidět operátorovi na lince přímo do očí a navíc v průběhu hovoru uvidíte na monitoru doplňující informace, tabulky a jiné podklady. Aktuální pilotní provoz se zatím týká pouze služeb pevného připojení (připojení k internetu, O2 TV nebo pevná linka).

O2 videohovory

Na stránkách o2.cz stačí klepnout na odkaz Spojit se s operátorem, kde vložíte své telefonní číslo a videokonzultant se ozve zpět. Samotný hovor probíhá pomocí tradičního telefonu/mobilu, ale na obrazovce vidíte tvář konzultanta a ony doplňkové informace. Pokud je na stránce zelené sluchátko, operátor se ozve ihned. Pokud žluté, zavolá později. Služba funguje v pracovní dny od 8 do 20 hodin.

Nová služba je v souladu s naší dlouhodobou strategií podpory online komunikace. V České republice se o tuto cestu komunikace se zákazníky pokouší jen málo firem a Telefónica je jednou z nich,“ uvedl Jindřich Fremuth, ředitel online divize společnosti Telefónica Czech Republic.

 

Že je video pouze jednosměrné, považujte za výhodu. Pohled na rozčileného zákazníka sedícího v trenýrkách a nátělníku chrání duševní zdraví nebohých operátorů. :-)

Zdroj: O2