Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Oppo Reno5 Z: čínská značka se představuje (minirecenze). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 19. 8. 2021 12:02

    JirkaK

    To je nesmysl iPhone 12 Mini je stejně výkonný jako větší varianty a A14 je fakticky to nejvýkonnější ve smartfonech, zvládá to 5G, bezdrátové nabíjení, nadstandardní kamery atd.

    Jenže pro spoustu lidí už je to jednoduše malé, má to malou baterku, takže u náročnějšího používání je to na štíru s výdrží. Samozřejmě prodejnost miniho by mohli závitět všichni výrobci, ale v zhledem k tomu že se jedná o iPhone to žádná láce není, jeho výroba skončila dřív, neprodává se tolik, naopak velký 12 Pro Max je druhým nejprodávanějším telefonem na světě.

    Další fakt je že leckdo kdo měl telefon třeba 5,5 palce řekne že 6+ je velké pádlo, ale ejhle. Můj starý Android co jsem používal do konce loňského roku měl displej 5.99" a vystřídal ho na chvíli telefon 6.67". Ten 6.67" byl o 1mm užší a 8mm vyšší, kdybych šel do 6.5" tak by byl menší než ten původní telefon. Teď mám iPhone 12, což je 6,1". tzn displej o chlup větší uhlopříčky, proti tomu 5.99" je o 4mm užší a 8mm nižší

    Pokud má tedy člověk nějaký telefon, který nemá edge to edge displej a nahradí ho o kus větší uhlopříčkou s edge to edge displejem, ideálně s co nejtenčími rámečky, tak může získat zařízení, které může být rozměrově stejné nebo jen zanedbatelně větší.