Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Oprava pro Office: neotevírá některé dokumenty. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 17. 12. 2009 10:35

    Pitrs81 (neregistrovaný)

    No já ne svém notebooku (Dell Precision M4400)používám Win7 x64 CZ od jejich vydání a zatím jsem oproti WinXP žádný přínos nezaznamenal. Stabilita Win7 je určitě horší než WinXP, už jsem zaznamenal 2x BSOD (Blue Screen of Death) a to se mi u XP nestalo snad několik let. Také rychlost je bohužel citelně nižší (např. GPU ve hrách). Při propojení na LCD TV přes DisplayPort->HDMI je u Win7 znatelné trhání v obraze a s referenčními ovladači od nVidia mi nejde přes HDMI do TV vůbec zvuk. Taky mi chybí skin WinXP. Ten průhlednej AERO mě vlbec nezaujal a tak mám nastaven skin Windows Classic čili vzhled Win95. Problémů je u Win7 prostě zatím celá řada, ale myslím že se to tak do 5ti let značně zlepší a za takových 6 let už budou Win7 slušně odladěným systémem na úrovni dnešních WinXP.