Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Oprava pro Office: neotevírá některé dokumenty. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 2. 1. 2010 13:34

    Bender250 (neregistrovaný)

    S tím, že je W7 stabilnější než XP souhlasit mohu (ještě aby ne, když je to mnohem mladší OS).
    "SuperFetch" je na jednu stranu fajn věc, na druhou je to další brzda systému. Natáhnout třeba prohlížeč do RAM po spuštění je fajn, pokud ho hodláte zapnout. Ale když si systém zvykl na natahování velké části hry do RAM, tak už mě to štvalo (vím, že se v případě nutnosti místo uvolní). Raději si chvilku při zapínání počkám (můj názor).
    "ReadyBoost" je dle mého naprostá pitomost, raději použiju SWAP disku (průměrná rychlost cca 80MB/s), než flashku (rychlost 10-20MB/s). Rychlosti RAM se pohybují úplně někde jinde (z hlavy nepamatuju, plácal bych, ale jsou to stovky MB/s). Potom je flashka spíše zpomalení než zrychlení (a pro MS perfektní reklama, dejte tomu "zrychlení" do názvu a bude to super).
    AERO osobně nemusím, lituju, že některý vychytávky jsou spojeny pouze s grafickým rozhraním (XP mod by přece taky mohl používat maximalizaci okna pomocí naražení o vršek obrazovky).

    Když na W7 koukám z dálky, říkám, že takový systém tu měl být v době vydání Vist. MS by z něj neměl tolik profitovat - udělali jen to co měli, nic navíc nevidím. Zato to, jak z W7 točí peníze, to je opravdu hrůza.
    PS: od kamarádů mi byla vychvalována ochrana W7, tak jsem se vykašlal na zabezpečování a už mám PC zavirován (je mi to někde, v únoru mi stejně bloknou RC)