Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Orico uvádí bezdrátový set klávesnice a myši KM6116 za dobrou cenu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 12. 4. 2012 17:17

    Him (neregistrovaný)

    No ono jde spíš o to, jak kdo bere označení nástavba. Podle mě to není nic hanlivého nebo urážlivého, ale prosté konstatování skutečnosti. Jak jsem lehce zmínil v předchozím příspěvku, třeba Gnome a další jsou také jen nadstavba operačního systému a nevšiml jsem si, že by se kvůli tomuto označení někdo rozčiloval, nebo je povyšoval na operační systém, protože např. dovolují spouštět programy, které bez nich (nebo jejich částí) nejedou. Pokud porovnám již zmíněné Gnome a Win 3.1x a opominu působení zubu času, tak dělají to stejné (i když Win 3.1x přidaly některé celkem vcelku fajn funkce, o které se v případě Gnome stará již OS) a kupodivu i způsob instalace je stejný.


    O Windows 3.1 NT by se spekulovat dalo, ale jelikož byly chudinky opomenuty v článku samotném, tak se do toho pouštět nebudu. Ale někdo jiný začít může :)