Hlavní navigace

Origin pro Mac je venku, zatím je v něm pouhých 39 her, většinou Sims

8. 2. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Po necelém měsíci alpha testování EA spustilo obchod s hrami Origin i pro platformu Mac. Od včerejška je možné klienta stáhnout na stránkách EA. Vyžaduje minimálně procesory Intel Core 2 Duo a operační systém OS X v minimální verzi 10.6.8.

Pokud máte zakoupené hry pro PC, které jsou zároveň dostupné i pro Mac, kupovat je podruhé samozřejmě nemusíte. Stěžejní je v současné době série The Sims, která je zastoupena téměř dvěma desítkami titulů. Celkem je pro Mac možné stáhnout 39 her – jejich seznam si prohlédněte ve webovém obchodu Origin. Ve srovnání se stovkami her pro Mac na Steamu je to zatím směšná nabídka, věříme však, že se bude do budoucna rozrůstat. Na Macu zatím chybí sportovní série z dílen EA stejně jako závodní simulátory.

Origin pro Mac
Origin pro Mac

 Origin pro Mac Origin pro Mac Origin pro Mac Origin pro Mac  

Origin je využíván i na iOS ve hrách EA, kde se stará o synchronizaci výsledků a především multiplayer. Origin ID si prý po dobu existence zaregistrovalo na iOS zařízení asi 17 mil. uživatelů. Řekl to Mike Blank, Vice President EA, který stojí za celou platformou Origin.

Zdroj: Appleinsider.com

 

Byl pro vás článek přínosný?