Hlavní navigace

Názor k článku Osmijádra Intelu vyjdou až v říjnu. Nové roadmapy odhalují i osud highendu a Atomů od Jan Olšan - No, z pohledu toho, jak se to k...

  • 1. 8. 2018 22:47

    Jan Olšan (neregistrovaný)

    No, z pohledu toho, jak se to k nám dostávalo a jak jsme to interpretovali, to byly postupně tři různé verze a tam a zpátky. Ale všechny čtyři ty úniky, které teď ty dva dny po sobě byly, jsou v podstatě z jedné stejné sady dokumentů/slajdů, a je to nakonec všechno navzájem konzistentní a ty obraty vznikly jenom tím, že jsme to neviděli hned celé. Takže já myslím, že se tomu teď už věřit dá, když se to všechno poskládalo dohromady. Tyhle dokumenty o době vydání dřív většinou nelhaly.

    Ještě se může stát, že by třeba nastalo něco mimořádného, jako náhlý velký propad prodejů, po kterém by zůstaly příliš velké skladové zásoby, nebo že by se někde našla chyba... pak by asi mohl Intel udělat další odklad. Ale tyhle slajdy jsou staré maximálně měsíc a myslím, že jsou pravé, takže se s tím říjnem IMHO dá počítat. Jediné, co by ještě mohlo nastat, by bylo že by třeba poslední týden října bylo jenom papírové odhalení a dostupnost by pak byla za 14 dní až někdy začátkem listopadu, protože dneska se kvůli publicitě často dělají tyhle dvoufázové launche. Ale to už je pár dní rozdíl.