Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku V Ostravě budou nejmodernější tramvaje. Mají klimatizaci, USB a Wi-Fi. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 26. 4. 2018 10:45

    Zann (neregistrovaný)

    Já Ti nic vysvětlovat nebudu. Jestli si myslíš že v šalině kde se permanentně krzá dveřma je to co ti zachrání život právě klimatizace, tak je to úplně zbytečné, prostě jsi sám sebe přesvědčil o tom že to tak je a je to pro Tebe do jisté míry výhra, placebo funguje :-D A pokud máš opravdu problém přežít pár minut v tramvaji (doma samozřejmě klimatizaci máš, když tady tak vyvádíš) tak mi nezbývá než Tě politovat, musí to být těžký život.
    Turista v Ostravě? Ale joo, to víš že tam jsou, ale ti co pak někam jedou tramvají (a těch fakt moc není, možná tak z Ruminska a těm je to jedno), mají jak říkám jiné starosti. Oni než se vzpamatují z prvního šoku ze Svinova, nebo Hlaváku, tak jsou na hotelu a je jim buřt, jestli jeli klimatizovanou tramvají nebo ne a když si toho náhodou všimnou, tak je to v téhle zemi překvapí asi dost těžko :-D A nebo tuhle zkušenost udělají po tom co po nich za WiFi v hotelu budou chtít bakšiš a taxikář je natáhne o 1000% už u nádraží, asi tak je to s turistama. A vzpomeň si na to, až Ti kvůli "komfortu", který samozřejmě už z principu ani být nemůže a WiFi pro turisty zase zdvihnou jízdné ...