Hlavní navigace

Stáhněte si zdarma akční adventuru Outcast – Second Contact

23. 11. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Herní obchod Humble Bundle spustil podzimní výprodej a mezi spoustou slev najdete dokonce i jeden titul zdarma. Outcast – Second Contact získáte, pokud se přihlásíte k odběru newsletteru na této stránce. Odměnou za to nebude klasický klíč pro Steam, ale hra bez DRM volně stažitelná pro Windows formou 5,9GB instalačního souboru. Akce trvá až do sobotního večera, tak si pospěšte.

Second Contact je loňským remakem hry Outcast, která pochází už z roku 1999. V akční adventuře se vypravíte do paralelního vesmíru, odkud budete muset uzavřít černou díru, která má pohltit naši planetu, a ještě se vypořádat s cizí civilizací. Outcast před téměř dvaceti lety překvapil tím, že šel hrát z pohledu první i třetí osoby. Nezvyklé na neRPG bylo také to, že jste se volně pohybovali v rozsáhlém světě, kde jste plnili desítky questů pro různé postavy.

TIP: Na Cnews sledujeme, které hry a aplikace jsou dočasně zdarma

KL24

Outcast – Second Contact dle recenzí zachovává starou hratelnost a přináší prakticky jen novou grafiku. Na Metacritic má hra průměrné hodnocení 68 %. Žádná pecka, ale víte, jak je to s tím darovaným koněm…

Byl pro vás článek přínosný?