Hlavní navigace

Palec nahoru. Skype pro WP je rychlejší, usnadňuje přihlášení a přidává kreslení

21. 10. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Po delší době Microsoft uvedl novou funkci jako první v klientu pro Windows Phone – aspoň občas se na něj dostat musí. Dlaždicový Skype 2.24 se naučil kreslit. V chatu klepnete na tlačítko se symbolem plus, vyberete kreslení a pak jen jezdíte prstem po obrazovce. Na výběr máte z několika barev a tužku se třemi velikostmi stopy.

Na základní použití to úplně stačí. Kreslit nemusíte jenom na prázdné plátno, ale také do mapy nebo fotky. Skype vám udělá radost, i když o kreslení neprojevíte zájem. Konečně totiž převzal snadné přihlašování od sesterského klienta pro Windows 8.1. Pokud se přihlašujete přes účet Microsoft, nestrávíte už mládí při zadávání přihlašovacích údajů, použijí se ty z telefonu.

 

Takže stačí klepnout na jedno tlačítko a jste zpátky. Není to všechno, Microsoft na žádosti uživatelů s velkou slávou vrací možnost přihlásit se skrze standardní účet Skype. Všimnete si také rychlejšího probouzení. Letmé testy naznačují, že jsme se skoro zbavili nápisu Resuming.

MMF24

Občas se pořád objeví, ale načtení je viditelně rychlejší. K tomu všemu jsme se dočkali blíže nespecifikovaných optimalizací pro obrazovky s vysokým rozlišením. Buď jak buď, Microsoft si tentokrát vysloužil naše palce zdvižené nahoru. Možná právě vydal první Skype pro Windows Phone, kterého budeme brát s respektem.

Zdroj: Skype Blogs