Hlavní navigace

Paměti Kingston pro Intel Skulltrail

6. 5. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost Kingston dnes oznámila uvedení paměťových modulů s nízkou latencí 800 MHz DDR2 FB-DIMM (fully-buffered dual-inline memory). Moduly Kingston HyperX PC2-6400 FB-DIMM jsou určeny pro ty, kdo sestavují systémy – ať již vysoce výkonné pracovní stanice, servery nebo extrémní konfigurace pro hraní her – a jsou k dispozici již nyní v sadách s kapacitou 2 GB.

"V rámci naší nové tradice rozšiřovat řadu produktů HyperX společnosti Kingston je nám potěšením představit moduly HyperX FB-DIMM určené pro zákazníky, kteří staví speciální pracovní stanice, servery a výkonné počítače pro hry založené na chipsetu Intel 5400," řekl Marcin Gaczor, Business Development Representative společnosti Kingston. "Součástí našeho výrobního procesu je rovněž důkladné testování těchto nových modulů na platformě Intel Skulltrail."

Paměťové moduly Kingston Technology HyperX 800MHz FB-DIMM jsou doplňkem nejnovějších systémů Intel se dvěma čtyřjádrovými procesory Skulltrail. Doby latence byly sníženy na 4-4-4 a nové moduly FB-DIMM dokáží poskytovat značně vysoké přenosové rychlosti především v konfiguraci pro čtyřkanálový režim provozu.


 

Zdroj: Kingston

Autor článku