Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Jak založit PayPal, jak přes něj platit a jak poslat peníze někomu jinému?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 31. 7. 2018 10:54

    petrm74

    Díky za návod, konečně jsem se odhodlal ke zřízení PayPal účtu.
    Mám ale problém s dvoufázovým ověřováním, protože mi nechodí potvrzovací SMS, respektive přijde třeba 1 z 10 pokusů, většinou tedy musím zvolit druhou možnost, kterou je hovor na to samé mobilní číslo, kam má chodit SMS, a to funguje. Tak nevím, co je špatně. U nikoho jiného s potvrzovacími SMS nemám problém. Telefonní číslo mi nešlo zadat s předvolbou 00420, jak popisujete v článku, to mi hlásí "Zadali jste neplatné telefonní číslo", to samé s předvolbou +420, takže ho mám zadané pouze v národním formátu bez předvolby. Ale pokud by byl problém v tom, nefungoval by předpokládám ani ten hovor.
    Netušíte prosím, kde by mohla být chyba, jestli u mě, nebo u PayPal? Zkoušel jsem googlovat, ale nic podobného jsem nenašel, a podpora PayPal předpokládám komunikuje pouze v angličtině, což je pro mě složité.
    Předem díky za ochotu pomoci.