Hlavní navigace

PCGzine a Diablo III

25. 10. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Unikátní PDF magazín šířený zdarma, PCGzine, má v novém vydání celkem deset stran o Diablu III. O projektu s PDF časopisy zdarma na Gamerzines.com jsem psal již před časem, každou newsku však nečtou všichni čtenáři a navíc je třiadvacáté vydání PCGzine opravdu nabité.

Těžiště čísla leží jako obyčejně v preview. V sekci najdete například informace o Call of Duty: World at War či World of Warcraft: Wrath of the Lich King. Hlavně ale zmíněných deset stránek o Diablu III, na kterých je kromě preview, nového videa a například wallpaperů pro stažení také rozhovor s hlavním designérem hry. A když už se pořádal Blizzcon 08, nechybí také preview na StarCraft II.

Recenzovány jsou například Far Cry 2 či Dead Space. I reklamy na Gears of War 2, Tomb Raider: Underworld či Sacred 2: Fallen Angel stojí díky zabudování trailerů do art grafiky za shlédnutí. Pokud se tedy chcete rychle zorientovat v PC hrách a emáte čas na nic jiného než pár stránek v přehledné a ucelené podobě anebo vyrážíte někam mimo dosah internetu ale stále s notebookem/PDA, může vás PCGzine docela potěšit.

Stažení: Gamerzines.com

Autor článku