Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Peníze v nebezpečí, nebo zbytečná paranoia kolem Google Wallet?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 22. 2. 2012 9:23

    Yoshimorito (neregistrovaný)

    Jó, Apple je nejlepší. Škoda jen, že většina těch patentů, kvůli kterým žaluje Samsung, jsou naprostý hovadiny.
    Dokončování textu na klávesnici ... T9 se používá už nějakej ten pátek, ale vlastně ono jde o sw klávesnici a ne hw. Kurnik, to muselo dát práce to "vymyslet".
    Patent na gesto? no dáme to opět na hromádku hovadin.
    Jednotné vyhledávání a Siri? To jako vážně? Ten skvělej nápad Apple se taky objevuje o něco dřív, než začala Apple mánie.
    A nakonec jsem si nechal třešničku na dortu v podobě přeměny textu na odkazy. No mám dojem, že by se měli v USA na patentový úřad nabrat lidi, co nejenže umí číst a psát, ale mají aspoň trošku rozumu. Vždyť je to jen variace na hypertext, tak jak kvůli tomu můžou někoho žalovat? Ale co, asi si udělám výlet do USA a dám si patentovat, že na klávesnici jsou písmenka F a G vedle sebe a penízky se jen pohrnou ....

    A milý návštěvníku, příště si aspoň přečti článek a zkus použít mozek místo psaní blbostí na téma Apple rul3zZz, vše ostatní sUxXx