Hlavní navigace

Názory k článku Pevný disk místo optické mechaniky? Donya má univerzální adaptér

  • 11. 5. 2012 11:50

    Michal Chudý (neregistrovaný)

    Osobně si nemyslím, že by mělo jít o tu "hlavní" podobu Windows store. Típnutý Screenshot mi připadá spíš jako přiblížení kategorií, nikoliv hlavní obrazovka. Podobné dláždicové zobrazení dostanete přímo v metru po kliknutí na "all apps" a lupy v pravém dolním rohu. Složky s programy se vám pak budou procházet líp. Screenshot mi to silně připomíná, ovšem s kategoriemi aplikací namísto firem.

    Toto zobrazení nejspíš nahradí položky typu "Top Free", "Top Paid", "New Releases" apod. u jednotlivých druhů aplikací, kde se není nachází dláždicový seznam ve Storu, jen kvůli nížšímu počtu bez kategorií. Ve finále bude ale potřeba i tyto skupiny oddělit na podkategorie (např. games na Action, Sportzs, Logic)..

    Nechci ten Screenshot něják obhajovat, jen mně příjde nesmysl tvrdit že jde o "novou podobu Windows Store" když může všeho všudy jít jen o jeho zpřehlednění podkategorií při budoucím větším počtu aplikací. Podoba hlavní stránky se nemusí (neříkám že by neměla) změnit.

    Na PC by se podoba katalogu měla jisto jistě změnit. Na mobilu musíte uznat větší přehlednost oproti Google Play, který se vůbec nepodobá své internetové podobě.

    Microsoft store, jde dobrou cestou Metra.. sám nevím jak bych ho udělal přehledný a jednoduchý zároveň.. hlavně ať aspoň kolonka "hledat" přibude..