Hlavní navigace

Názory k článku Philips TV představil tři nové OLEDy a přidal HDR10+, NanoLED a Ambilight do nižších řad

  • 28. 1. 2018 20:35

    dejvidek

    Pokud bude ve Philipsu stále tak mizerně implementovaný Android, tak to bude pořád zoufalé používat tyto televize. Za poslední dva roky se v sw nic nezměnilo, bída, bída, bída.

  • 29. 1. 2018 19:52

    dejvidek

    Je prostě vidět, že TP Vision na to kašle, chápal bych to, kdyby se jednalo o první modelovou řadu postavenou na Androidu, je to už ale několik let a stále je sw odladěn tragicky.

  • 28. 1. 2018 22:41

    Ceneon

    Škoda toho, máme televizi Philips 901F, je luxusní, krásná s výborným obrazem, ale to ovládání není ono, takové trochu pomalé a vyhledávání programů je velice špatně udělané. Prostě základní věc a to najít televizní program lze rychle udělat zadáním ČÍSLA! Tak starý způsob a tak blbý, doplní se jedna stanice za ty první a už jsou čísla posunutá. Pro vyhledávání podle názvu stanice je třeba sjet úplně nahoru seznamu stanic, tak se dostanete na jedno tlačítko, je dále potřeba se posunout doprava na jiná tlačítka, pak dát OK. Otevře se nabídka, kde je potřeba se posunout dolů o pět pozic, stisknout OK. Můžete psát. Potom je třeba potvrdit DVOJÍM stisknutím OK, kdy poprvé se dostanete na tlačítka pod vyhledávacím polem a až pak jste na OK.

    Neuvěřitelné, že? Dáte za televizi 90k, máte nejlepší televizi na světě, protože má luxusní obraz s panelem OLED a Ambilight, žádná jiná taková na světě není (nyní již o těchto pár více). A takovéto ovládání. Jen ještě musím dodat pro osvětu potenciálních zákazníků to, že dodávané ovladače jsou dva. Jeden jednoduchý, lehký, má tlačítka z jedné strany a jdou blbě stisknout, prostě některá stisknutí ovladač ani nepobere, jak má blbá tlačítka :-D. Druhý ovladač pro změnu ovládá televizi po svém, protože se dost dobře nedá úplně vyhnout stiskům tlačítek umístěných z druhé strany ovladače :-D.

    Přece k tak luxusní televizi patří přívětivé ovládání, drahé ovladače, kdy tlačítka jsou tak dobrá jak na klávesnicích notebooků a podsvícená! Ano, ovladač by měl hodnotu 1-2k, ale co to je oproti 90k a té mimořádné pohodlnosti ovládání. To jsou ty setrvačnosti starého, než dojede nějaký kolos (přibalování laciných ovladačů), tak to trvá.

    Televizi mám rád, je překrásná, ale toto je velká vada. Zčásti jen softwarová, takže můžeme doufat v zlepšení. Ovladač musím časem nějaký sehnat, ale nyní takový s podsvícenými tlačítky NEEXISTUJE! Takže asi koupit nějaký malý mobil do ruky s infraportem, s taťkem máme Noty 3, to není ono. Ale sestře dosloužil S4 mini :-), takže jsem právě vymyslel, jak to udělám, v aplikaci si navíc můžete nastavit, kam dáte jaké tlačítko :-). Takže půlka problému vyřešena.