Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Piráti si chtějí došlápnout na WhatsApp. Hodlají prosadit posílání zpráv napříč komunikátory. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 29. 3. 2022 19:56

    RedMaX

    Nazor na to uplne nemam. Rozhodl jsem se kdysi pro Facebook Messenger a ten pouzivam dodnes. Mam par pratel, kteri ho nemaji a maji Whatsapp, ale mne ta aplikace stvala, takze jsem ji po kratkem ozkouseni zase odinstaloval. Holt maji ti pratele smulu a jedine mne mohou zavolat nebo ja jim.
    Zkousel jsem i Signal, taky to par pratel pouziva, ale zacaly mi tam chodit nejake eroticke nevyzadane zpravy, tak jsem to taky hned odinstaloval. Nechapu tu aplikaci, na Facebook Messengeru se mi nikdy nestalo, ze bych tam dostal nevyzadanou zpravu nebo zpravu od nekoho, koho nemam v pratelich.

    Kazdopadne teda razim tezi, ze mam jedinou chatovaci aplikaci a zadnou jinou pouzivat nebudu.

    Takze by se mi hodne libilo, kdyby se dalo chatovat i mezi ruznyma aplikacema, takze bych byl pro, ale zaroven si nejak nemyslim, ze by stat nebo EU meli nekomu neco narizovat. Vzdyt uz ted se nam serou do zivotu vic nez chceme, nechci se dozit situace, ze nam jednou snad i budou narizovat, ktery aplikace smime a ktery nemame mit nainstalovany!