Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Osmikanálové platformy TRX80 a WRX80 pro Threadripper nebudou. Ani LGA 1159. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 16. 1. 2020 7:31

    Simi (neregistrovaný)

    "Každý novinář nutně musí provádět v té záplavě valících se informací selekci, protože jistě uznáte, že žádné periodikum už čistě jen z kapacitních důvodů nemůže profiltrovat každou informaci, natož jí zveřejnit."

    Samozřejmě, ale vždy jde o kritéria podle kterých se rozhoduje. O post výše píšete "Počítám, že mezi základní dovednosti vedle počítání, psaní a čtení patří i práce s textem a jeho pochopení."
    To neplatí pro pochopení toho, že se jedná o neověřenou informaci?

    A pan Olšan jako jedno z kritérií, proč něco nezveřejní uváděl(dříve explicitně a nyní nepřímo), špatné pochopení ze strany čtenářů.

    Koneckonců sám autor přiznává: "Člověk to ale samozřejmě nemůženě poznat správně vždycky."

    Pokud zde bude pouze část informací bude to nutit čtenáře hledat jinde.

    "Pak už jen záleží na zaměření a preferencích periodika/novinářů; proto existuje mediální segmentace; každý si může vybrat, co a v jaké informační kvalitě konzumovat."

    Nikoliv. Nevím z jaké to máte příručky, ale nic takového Vám nikdo nezaručí. Lid požaduje souvislosti a příběhy, tak jim je redakce dávají. (Možná byl pan prezident ještě opatrný v uvedeném čísle).
    A nejspíše proto tu máme milion bulvárních a "bulvárních" serverů a minimum technických a věcných.
    Nějaký tip, s podobným zaměřením a bez úvah a filtrace? Napadá mě pouze SHW...

    Sice pana Olšana kritizuji, ale vážím si jeho práce (a zejména ochoty vést věcnou diskuzi) a myslím si, že moje kritika je konstruktivní a jako taková by neměla rozumnému(ve smyslu - nebrat tu kritiku emotivně) člověku vadit.