Hlavní navigace

Počítač Origin Big O má vestavěný Xbox!

8. 9. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

V Originu se netroškaří. Do své extrémní sestavy se dvěma procesory a čtyřmi grafikami zamontovali i herní konzoli od Microsoftu.

Parametry Origin Big O vás určitě omráčí i bez konzole. V nejextrémnějším případě v ultrabigtoweru najdete desku eVGA SR-2 se dvěma šestijádrovými Xeony přetaktovanými až na 4,5 GHz, levnější modely mají například jeden procesor Core i7 „jen“ na 4 GHz. Vše je chlazeno vodou, nebojte. Každý z Xeonů má k sobě na tříkanálovém řadiči zapojeno celkem 12 GB pamětí Corsair GT, DDR3 na 2 GHz efektivně.

Grafika vás taky nezklame. SLI dvou GeForce GTX 480 je jen v těch slabších konfiguracích. Sestava se dvěma Xeony má pěkně v quad-SLI (4-way SLI) hned čtyři GeForce GTX 480. 1920 CUDA jader s 6 GB paměti GDDR5 se těší na provětrání. Jde opravdu o ideální systém pro hraní a práci na vašem monitoru s rozlišením 4K (4096 × 2160) za statisíce.

To nejzajímavější – ve skříni najdete i Microsoft Xbox 360, pěkně zapojený do vodního chlazení. To znamená, že nebudete muset oželet žádnou hru na PC ani na Xbox, co v následujících pár letech vyjde. Cena se pohybuje na příjemných 150-350 tis. Kč.

MMF24

Za sestavou stojí známý modder známý jako Darth Beavis, vlastním jménem Richard Surroz, Senior Product Manager v Originu. Buď si připravte pár set tisíc, nebo počkejte pět let a kupte si podobně výkonnou sestavu s pětinovou spotřebou za desetinu ceny :-)

Zdroj: BrightSideofNews

Autor článku