Hlavní navigace

Názor k článku Cnews FM: Dva a půl roku s Windows 10. Jaké funkce se povedly a jaké ne? [podcast] od Crha - siddhi: budu reagovat jen na tebe, protože jsi...

  • 24. 3. 2018 17:58

    Crha (neregistrovaný)

    siddhi: budu reagovat jen na tebe, protože jsi jako normální člověk začal normálně diskutovat. Všechno beru, mě prostě ráno naštvalo, že jsem se dozvěděl, že prostě na tom nVidia dělá a dělá na tom aby to dostala do stavu použitelného v dynamické scéně oproti pár dní starým informacím, že to je jen pro statické scény. A je jedno jestli tam chybí 66,6% efektů, jde o to že to umí.

    Prostě to věčné nadržovaní AMD, mě už vážně leze krkem a nemůžu vystát nikoho kdo jen cokoliv cekne že AMD je super a nVidia je fuj fuj. Od známých chrabrých bojovníků za AMD, ty příspěvky čtu jen jedním okem, protože vím že opak je pravdou. A vážně mě štve, když už se o samotnej podklad hejtu stará redakce uveřejňováním nepravdivých a zavádějících informací.

    Dále, nesdílím váš názor "jestli bude technologie nakonec dostupná", protože nVidia je tahoun a technologický leader. Takže pokud existuje nebo bude existovat něco, co z jejich grafik udělá něco víc než z grafik ostatních, tak je jasné, že budou tlačit a budou to vyvíjet pro své karty. Prostě tak jak měli gameworks, tak budou mít RTX a nevěřím tomu, že doba uvedení je ve hvězdách. Podle mě na tom pracují a jestli to nebude na kartách Ampére tak tak bude na další generaci. V době kdy třeba AMD bude mít Navi, tak nVidie prostě proti Navi nasadí RTX. Je mi to jasný, protože prostě máme stejný způsob myšlení s Huangem. Jinak nevím, zkoušel jsem v subnautice rozdíl mezi ambitent occlusion a nevidím rozdíl. Pro mě je AO naprosto zbytečná technologická kravina.