Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Cnews FM: Kauza jménem Facebook. Otevře společnost oči? [podcast]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 1. 4. 2018 5:07

    Zann (neregistrovaný)

    No ta hymna, jak to říct ... neexistuje nějaký zákon o hanobeni státních symbolů nebo tak něco? A ten důvod proč to tak sprasili, to je taky unikát. Až zase bude někdo někde v TV brečet, že nejsou prachy na sport a na mládež, možná by bylo v tu chvíli dobré se mu vysmát s tím že jsou, akorát se to nastrkalo hipsterům aby mohli dělat pi****ny. 600 tisíc vyletělo do luftu ... A pak přijde další šílenec v podobě Varhana Orchestroviče a ten se k tomu "vyjádří" záporně a přijde s vlastní verzi, ve které by hymnu nehledal ani tetřev. Že po světě przni hymny po textové stránce ve jménu genderové vyváženosti, co se dá dělat, všude člověk narazí na multikulti a gender idioty, ale u nás? Zase v čele pokroku a když válka tak světová, sprasi to tady "umělci" i po stránce hudební. A čemu bych se už vůbec nedivil, kdyby to prošlo ????