Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Cnews FM: Google Build a Microsoft I/O nás vůbec nezmátly [podcast]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 13. 5. 2018 18:40

    Kaz

    Používáte časovou osu? Já jsem si nezvykl a nepoužívám. Preferuji dále jumplisty (Např. Word a Excel mám připnutý na taskbaru a je to tam velmi pohodlné), historii v "Rychlý přístup" a pro starší věci vyhledávání Windows (pořád jsem rychlejší).
    Časová osa je navíc velká jako kráva a nepřehledná. Až se tam zapojí víc aplikací a jeden den bude tak na 10 obrazovkách, to bude teprve chaos. Kdyby to udělali raději textově, rozdělili podle hodin (pokud už to má sloužit jako historie, co jsem dělal).
    K panelovému prostředí - tipuji, že to MS vymyslel proto, že jeho hlavní, vlajková loď - Office, panely neumí a asi to tam nedokázali dolepit :-). Navíc se Word a Excel chovají jinak. BTW, na panely v Office mám zakoupeno tohle: https://www.extendoffice.com/product/office-tab.html

    Seskupovat více typů aplikací, to mi nějak nesedí. Jako možnost OK, ale zatím nevím, jak bych to využil. Pokud půjde uložit stav a pak spustím najednou celou skupinu, tak by to mohlo být dobré. Ale jsem zvědav, jak to bude fungovat. Jestli budou panely v panelech (Panely Chrome v Panelech Windows a jak se třeba bude Chovat Edge, zda "interní" panely opustí a přejde na tohle).