Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Cnews FM: Pro koho jsou Surface Go, Netflix a GeckoView? [podcast]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 14. 7. 2018 11:10

    RedMaX

    GeckoView - souhlasim s Lukasem, k cemu mi je konkurence v enginu weboveho prohlizece, kdyz to je stejne porad monopolni Android? Mne to prijde zbytecne, pouzivam na Webview zalozenej Samsung Internet Browser a urcite si na mobil nic od Mozilly instalovat nebudu. Jo kdyby MS udelal ten bajny mobil s plnohodnotnyma Windows 10 a Edge, to by byla jina, ale konkurence weboveho jadra na Androidu je nesmysl, navic to zase sezere spoustu mista na ulozisti telefonu.

    Netflix - je drahej a srovnatelny tarif je o stovku drazsi nez HBO Go!!! Jinak HBO Go ma na nekterych vecech dabing a temer vsechno je s ceskyma titulkama. Neni to ale 100% filmu a serialu, i na HBO Go najdete veci, ktere jdou jen v anglictine + pripadne puvodnim zneni. O technickych problemech HBO Go jsem tu psal mnohokrat, nebudu se opakovat, ale i tak mi HBO Go v CR prijde jako o hodne lepsi sluzba nez Netflix. Ti se budou muset hodne snazit, pokud tady chteji uspet a ta cena to je prvni vec, proc si spis myslim, ze tady Netflix jeste dlouho neprorazi.

    Surface - souhlasim vic s Petrem, jinak urcite nejzajimavejsi debata, zdaleka ne tak omezene pohledy jako treba u Netflixu. Taky myslim, ze Surface u domacich uzivatelu neprorazi a tablety se stavaji prezitkem, byla to modni zalezitost a to skoncilo. Lidi se vraci k notebook + smartphone. Desktop urcite ma sve misto a Lukas neni jedinny, kdo ho preferuje, moje segra taky a ta jinak nema s IT nic spolecneho. Naopak v praci musi mit notebook, ale doma preferuje desktop. Lidi, co to maji takto je ale jasna mensina.
    Surface Go urcite muze prorazit jako pracovni zarizeni pro ruzne managery a proste tam, kde dneska pouzivaji ty tabletobooky hybridy. Ale ten trh je maly, z hlediska prodeju urcite to nebude zadny zazrak.