Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Cnews FM: Za co vlastně dostal Google rekordní pokutu od EK? [podcast]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 21. 7. 2018 10:20

    Zann (neregistrovaný)

    Šmarja já a fanouškovské brýle? Tys mě pobavil teda :-D Nééé, Rede, mi je úplně u pr***e kdo vyvinu Android, kdyby ho udělal Apple, nebo Microsoft, pořád ho pudu považovat za aktuálně nejlepší operák pro mobilní zařízení, tečka! Kdyby WP za něco stály a byly lepší než Android, respektive byl to open source, tak bych používal WP! Já jsem TEN POSLEDNÍ kdo je fanda nějaké firmy! Já jsem jen a pouze fanda funkčních věcí a svobodného software, kapišto? No a protože se EK snaží za tohle buzerovat Google, obhajuju Google, když gatese buzerovala vláda za Explorer, obhajoval jsem Gatese, potažmo Microsoft a nikdy to nebude jinak, protože třeba Google, mi narozdíl od EU nic nenařizuje ani nevnucuje. Ty ostatní nesmysly co tam popisuješ a co Ti už stačila propaganda vnutit nebudu ani komentovat, ztráta času :-)