Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Cnews FM: Jakých bylo prvních 10 let s Chromem? [podcast]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 8. 9. 2018 14:29

    Dezolát podle premiéra

    Normálně jsem se musel 2x ujistit, že jsem to nepsal já. Až hlouběji jsou lehké rozdíly ????. Ale vážně mám téměř stejný názor a dokonce i komentáře k těm alternativám od Samsungu... Vivaldi dělají lidi, co mají na svědomí první Operu. Ta byla super do verze 11. Pak ji začali vylepšovat až ji domrvili úplně. Skiny, torrenty, super funkce a přitom nic moc složitá. Mně se definitivně zprotivila, když odebrali home button. Dnes už je Opera fakticky jen skin Chrome. Ale to je i Vivaldi. Všechny mají stejné jádro. Ale Vivaldi je opravdu TOP. Tak jako kdysi Opera a jakž takž Mozilla. Tam se dala rychlá volba přidat, Opera ji měla. No ale tam jako i jine jakási komunita usoudila, že tlačítka v liště se musí změnit. Tak inovovali. Je s podivem, že jedno či dvě tlačítka a pár funkcí dokážou změnit postoj k prohlížeči během chvíle a nejotravnější je hledání náhrady. Tak jsem našel Vivaldi. I když mám pocit, že poslední dobou se pomalu načítá. Hezký den