Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Cnews FM: Budoucnost webových služeb v Evropě [podcast]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 31. 3. 2019 10:09

    Zann (neregistrovaný)

    Ale to už se v podstatě přece děje běžně dneska, mají to na svědomí cookies a já doufám že ještě alespoň 30 let bude vítězit zdravý rozum a zpravodajské weby neskončí. Jinak pokud se něco nestane, dopadne to s weby tak jako je to dnes s Facebookem. Napíšete tam nějaký názro "proti proudu", který prostě neodpovídá tomu jak si to představuje stádo, přijde malý český práskač a už se na svůj účet nedostanete. napíšou vám ať se obrátíte na Help Center a budou po vás požadovat kopii dokladu totožnosti (na což pochopitelně nemají právo) pro její ověření (na což pochopitelně nemají páky). Takže si vytvoříte doklad totožnosti dle svého uvážení (protože jenom trouba dává na Facebook pravdivé údaje o své osobě), třeba v Acrobatu (odzkoušeno) a oni vám do týdne poděkují s úklonou že totožnost byla ověřena a účet vám odblokují .... šaškárna, která není vůbec k ničemu, akorát to zaměstná spoustu budižkničemů :-D