Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Cnews FM: Toxicita diskuzí. Dá se na síti ještě debatovat? [podcast]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 27. 4. 2019 2:59

    Saruman (neregistrovaný)

    většina lidí diskutuje normálně, jenže pak se vyskytnou "profesionální" rozvraceči a odvaděči od tématů a bohužel hodně diskutérů se jimi nechává zavléci do žabomyších sporů. Na takové vůbec nereagovat a nevšímat si ikdyž je to mnohdy těžké když začnou přecházet do osobní útočné roviny. Je s podivem že jim tolik lidí skáče na stále stejný špek když už mnohdy přezdívka napoví že nepůjde o obvyklého diskutéra ale spíše o provokatéra jehož jediným cílem je zvrácení diskuse do osobních útoků a udržování rozhádanosti. Na technických webech jako je ehw se tento jev prakticky nevyskytuje, ale kde jsou zprávy co jen trochu zavání politikou se okamžitě tito trollové vyskytnou v jakoukoli denní či noční dobu a většinou se jim daří. Jakmile se objeví i ty nejprofláklejší přezdívky tak je to prakticky záruka že diskuse se zahltí spoustou výkřiků a celá půjde "do kopru". Možná by to byl zajímavý námět pro psychology jak je možné že se tolik lidí nechá evidentním provokatérem rychle strhnout.