Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Populárnímu přehrávači MPC-HC došli vývojáři a končí. Vyšla poslední verze. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 18. 7. 2017 0:27

    Krakatoa

    1. Já jen komentoval to, že podpora nových formátů je otázka LAV, nikoliv MPC-HC.
    2. Řešit běžného uživatele začal Lukáš Václavík. Na něj jsem přece reagoval taky. Co ti na tom není jasné? Zvládnul by i běžný uživatel to, co jsem popsal? Zvládnul. To, že to dělat nebude, je ale problém lenosti uživatele a teda jeho věc, že třeba nebude mít podporu nových formátů. A pro lenivé nebo debilní uživatele jsem přece uvedl řešení:
    "Myslím, že toto svede běžný uživatel a pokud by náhodou nesvedl, není problém takový balíček dělat."
    A tím balíčkem myslím jak ten zip archiv tak to exe. A dokonce i to, by podle mě, běžný uživatel zvládnul udělat, kdyby se trošku snažil. Protože to exe je vytvořeno inno setup skriptem a dekompilace a sestavení je triviální věc. Ale chápu, že běžný uživatel je nejspíš fakt totální lenoch a pro toto bude platit tuplem co jsi psal :-D "TO NECHCE DELAT a DELAT TO ANI NEBUDE"
    Běžný uživatel je prostě lenoch a debil - a to je slabé slovo, který se tak akorát zajímá o bezpečnost a jaký je nejlepší antivir :-D