Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Poslanec pirátů „šel příkladem“. V služebním bytě s elektřinou zdarma těžil kryptoměnu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 24. 5. 2018 15:31

    Jan Olšan (neregistrovaný)

    Já bych nebyl až zas tak striktní, docela si dokážu představit, že mu to prostě jenom nedocvaklo (viz ten poslední odstavec). Je-li pravda to, že tam byl třeba ten přímotop, tak by asi zatopit počítačem napadlo kdekoho - když už se stejně bude pálit elektřina. Ale jak tam píšu, udělal rozhodně chybu, že mu nedošlo, že tam nemá těžit pro obohacení. (Pokud mu to jen nedošlo.)

    Ale asi by to pořád svědčilo o malých zkušenostech/rozhledu přece jenom dost mladého poslance, což je jiná věc. Na druhou stranu řada i o dost starších politiků mi přijde dost hrozná a nekompetentní morálně/odborně/osobnostně, takže rozhořčovat se zrovna nad tímhle (škoda nízká, její náprava nastala rychle), to by se asi člověk soustřeďoval špatným směrem.