Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Poslední aktualizace pro Windows 10 vyvolaly řadu problémů. Některé se dotkly jen firem. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 15. 10. 2017 12:01

    tombomino

    Ja nechci pusobit jako Win-troll, ale z uzivatelskeho hlediska je WIn10 naprosto nejhorsi windows od dob WinXp. Je sice pekne, ze 'pod kapotou' je to 'moderni', z toho ma ale uzivatel a nejen BFU houby. Ja treba dlouhe roky i programuji v jednom enterprise systemu a pro nas se vubec nic nemeni, at je to Win XP, Win7, Win 8, Win10..vyjma nejake low level vrstvy, ktera komunikuje primo s windows sluzbama, ale ty jsou dodavany vyrobcem toho enterprise reseni. Takze tech co opravdu oceni 'modernost" Win10 je kolik..0.001%?
    Naproti tomu kazdy vidi, ze ten system neni stabilni. Uzivateli je schopen se menit pod rukama. A nejen menit, ale jednoduse prestane fungovat. Tohle je pruser. Stari informatici a admini razili vzdy heslo 'never touch running system' a ma to sve dobre duvody. Jen hloupy Mrkvosoft ted prisel s 'vychytavkou', ze neustale neco 'zlepsuje' a to bez souhlasu uzivatele a vysledkem pak byva, ze to prestane fungovat uplne. Tohle je vysmech informatiky a nebetycny amaterismus.