Hlavní navigace

Pošlete sváteční videopohlednici se Skypem. Nebo si užijte kredit zdarma

18. 12. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Vánoce čekají za dveřmi, až je vpustíme nejen do svých domovů. Kdybyste nevěděli, jak se nejlépe spojit se svými blízkými, můžete jim popřát prostřednictvím počítače. Buď jim zavolejte pomocí Skypu, kdybyste ale hledali originálnější řešení, zkuste natočit video a odeslat jej formou pohlednice. Za touto vánoční službou sice stojí Skype, všechno důležité se nicméně odehrává na Facebooku.

Tip: Videovzkazy se objevily v podmínkách používání Skypu. Dočkáme se brzy?

Aplikaci Say It With Skype na největší sociální síti světa hledejte na facebook.com/skype. Jak to funguje? Skype nezřídil obyčejné nahrávání přáníček, naopak si vybíráte mezi několika hudebními klipy od různých autorů. Na vás je, jestli se k nim přidáte a zaberete tak jedno políčko na virtuální pohlednici. Kromě Vánoc můžete slavit narozeniny, případně někomu prostě jen popřát k jeho životnímu výkonu.

 

K pohlednici nalepíte vlastní vzkaz a dokonce můžete naplánovat, aby byla odeslána e-mailem na určenou adresu v určenou dobu. K letošnímu repertoáru přibyla klasická píseň Jingle Bells, ovšem v méně tradičním podání Roxanne Emery. Zazpíváte si s ní také?

Někteří více ocení kredit zdarma. Skype opět nabízí volání na jeden měsíc bez poplatků, ale jako obvykle se akce ve většině zemí, včetně Česka, vztahuje jen na pevné linky. Do mobilních sítí si zadarmo nezavoláte. Po skončení akce ale můžete za volání skrze Skype platit o polovinu méně než jindy, konkrétně 7,99 eura. Jestli máte zájem, aktivujte si jeden měsíc volání zdarma. V rámci ukázky plné verze můžete rovněž videochatovat s více lidmi současně.

Volně dostupný Skype přitom povoluje video jen s jedním člověkem. Pokud se chcete spojit s více lidmi najednou, musíte oželet obraz a spolehnout se jen na zvuk. K aktivaci nabídky musíte samozřejmě zadat číslo platební karty. Aby vás služba po měsíci nestrhla z účtu žádnou částku, musíte posléze předplatné včas zrušit.

Tvorba videopohlednice

CS24

Tvorba videopohlednice Tvorba videopohlednice Tvorba videopohlednice Tvorba videopohlednice Tvorba videopohlednice

Zdroj: The Big Blog | Skype via Neowin