Hlavní navigace

Používanost Windows 8 Developer Preview prvně klesla

16. 12. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Developer Preview vyšel už v září, od té doby zaznamenal tři miliony stažení. Nyní už čekáme na betu, kterou spatříme v únoru. Jak se zdá, ne všichni čekání do tohoto měsíce (respektive na jeho konec) vydrží. Používanost Windows 8 DP totiž dle studie poprvé od uvolnění klesla. Testovací sestavení zřejmě nemá moc co nabídnout, takže se čekání na betu obejde bez něj. Poprvé jsme si na něm všichni mohli vyzkoušet dotykové prostředí Metro a Ribbon v Průzkumníku. To si ale člověk ozkouší za chvíli, co má však dělat dál?

Tip: Zdarma: stahujte Windows 8 Developer Preview

Lidé, co si Windows 8 Developer Preview stáhli, je používají stále méně. A není na tom nic divného. Donedávna byl trend opačný, nyní studie tvrdí, že začalo docházet k poklesu. Za tvrzením si stojí reklamní síť Chitika, která prohlašuje cosi o tom, že trend je úplně jiný, než by měl být. Vidí tudíž věci poměrně negativně, byť na nich nic moc negativního není. Zájem o Developer Preview, který případně vyčerpal potenciál, bude určitě jiný nežli o dost zajímavější a dodělanější betu. A finální osmičky jistě vzbudí zájmu zase o kus víc.

Předpokládejme, že i vývojáři, o které právě síti Chitika jde, čekají na Windows 8 beta. Nedělejme předčasné závěry, nechme všemu volný průběh.

Zdroj: Neowin | CNET News

Byl pro vás článek přínosný?