Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Používanost Windows na počítačích je nad 90 %. Není to ale vlastně jedno? [komentář]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 19. 10. 2016 18:08

    Maudit (neregistrovaný)

    O tomhle psal snad pred dvema lety clanek Anand Lal Shimpi (zakladatel Anandtechu, dnes pracuje v Applu). Clanek byl o zastoupeni Macbooku na tech konferencich. Tak dva roky zpet se v USA zvedl pomer Macbooku mezi tech redaktory na silnou vetsinu - stacilo se podivat po sale a videt vsechna ta svitici jablicka - tak presne to popsal. Od prichodu Surface Pro se to ale zmenilo a Windows stroje se zacinaji vracet. A o to MS jde primarne - o americky trh. Proto Bing dava dobre vysledky v USA, ale jinde je na dve veci. Proto jsou zarizeni MS dostupna u nas (i v zapadni Evrope) casto mnohem pozdeji, jestli vubec. Ja jen doufam, ze az si bude MS zase amerikou jisty, prestane kaslat na zbytek sveta (nebo aspon na Evropu).