Hlavní navigace

Názor k článku PowerPoint usvědčil vraha v románu Crush od tHx - Já absolutně nechápu PROČ se snažíte odinstalovat tento...

  • 29. 9. 2009 14:41

    tHx (neregistrovaný)

    Já absolutně nechápu PROČ se snažíte odinstalovat tento software. Vždyť i přes veškerou snahu odstraníte maximálně ikonky IE a těch pár MB, které zabírá WMP, je v dnešní době 0,5TB disků naprosté nic. Co si tím pomůžete?

    Nastavit výchozí aplikace je i přes přítomnost dodávaného softwaru tak triviální a transparentní, že to musí zvládnout jakýkoliv uživatel (nehledě na fakt, že otázku typu „Chcete tuto aplikaci nastavit jako výchozí?“ položí téměř každý software, jenž nahrazuje právě tyto, leckdy nechtěné aplikace, a to se ke všemu v drtivé většině případů zeptá mateřským jazykem). Chtěl bych vidět uživatele, který toto nezvládne.

    Rozhodnutí EU vidím jako totální selhání. Zásah do věcí, do kterých by neměli co říkat a dirigovat, co má a nemá výrobce dělat se svým produktem, který mimochodem absolutně nic neporušuje, je mimo morální pravomoce EU. Což takhle zakázat Euro a nahradit ho nějakou jinou, alternativní měnou, ať tu nemáme monopol Eura. Absurdní? Souhlasím, ale není to o moc větší nesmysl, než jejich myšlenka.

    Zkrátka zasahovat do produktu by neměli, pouze za předpokladu, že nevyhovuje určitým normám. Trestat ale někoho, že je úspěšný? To jsem myslel, že se děje jen u nás v České republice.