Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku PowerPoint usvědčil vraha v románu Crush. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 29. 9. 2009 15:55

    Návštěvník (neregistrovaný)

    Myslím si, že většina uživatelů co používají pc jen v tom smyslu že ho zapnou a jdou na net následně vypnout nepřemýšlí jestli tam mají IE nebo Mozillu nebo operu nebo Chrome. Osobně preferuju Operu a první co udělám po instalaci tak si stáhnu Operu a IE prostě a jednoduše ignoruju. Když si EU myslí že uživatelé by nezvládli instalaci tak ať si klade otázku - "Myslíte, si že běžný uživatel při instalaci zvolí IE, mozillu, Operu nebo Chrome ?" myslím si že odpovědí by bylo "Běžný uživatel nezná jiné pojmy než IE a tak automaticky klikne na IE nebo ještě hůř uživatel si klikne tam kam se mu bude chtít". Když už se něco takového vymýšlí dal bych k Windowsům příručku prohlížečů nebo při instalaci bych dal něco jako tlačítko "Ukázka prohlížeče a jeho funkcí". A udělal krátkou prezentaci předností prohlížeče... U opery např.. Rychlý přístup, Opera turbo. Uživatel by si zvolil, který prohlížeč se mu podle předností líbí a který by si chtěl zvolit.. I když někdo by mohl zase říct, že běžný uživatel se nebude dívat na videa při instalaci nebo si nebude číst příručku o prohlížečích...