Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Povinné hlášení polohy GPS při práci z domu – tak to mají nyní někteří úředníci v Bratislavě. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 14. 2. 2024 14:14

    martinpoljak

    Pracovat odkukoliv jsem mohl zcela nezajímavě přece i před homeofficem? Opravdu? Ano, teoreticky ano. Ale nějak za to -- prakticky -- nikdo nechtěl platit. Přičemž problém je, že často úplně zbytečně a platil jen za to sezení v práci. Protože vy si zjevně nedovedete představit leccos. Ano, představte si, že 90 % času v kanceláři pracuju sám. A nejen já; ve spoustě profesí celá spousta lidí.

    A zcela nenáhodně není korelace implikace i když byste evidentně moc chtěl, aby byla. To jen kdyby něco. Po covidu není dost firem použitelných hlavně proto, že spousta lidí zjistila, že pracovali trochu moc a díky covidu přišli na to, že to vlastně nemají zapotřebí. Tolik moje zkušenost s těmi nepoužitelnými firmami.