Hlavní navigace

Předplatitelé Office 365 si mohou stáhnout nový Outlook pro OS X

1. 11. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pakliže používáte jablečný počítač a patříte mezi předplatitele Office 365, můžete si běžet stáhnout nový Outlook. V kostce vám zbrusu nová řada nabídne lepší výkon, spolehlivější chod nebo facelift. Vždyť tu písničku dobře znáte. Teď trochu konkrétněji.

Microsoft se zaměřil na to, aby byl zážitek z poštovního klienta konzistentnější s Outlookem pro Windows, na webu nebo pro mobily. Redmondští už nechtějí, aby každá aplikace vypadala a ovládala se úplně jinak, což beru jako pozitivní věc. Budete si připadat jako doma, možná si všimnete lepšího skrolování.

 

Zvýšený výkon a spolehlivost pramení z optimalizace databáze a nového modelu řazení zpráv. Používáte-li Exchange, budete moct hledat v online archivech starší pošty. Synchronizace s Exchange Web Services by měla být rychlejší nejen při prvotním stahování pošty. O dalších novinkách se zájemci dočtou na blogu Microsoftu. Celkově se jedná spíše o minoritní vylepšení.

Bavíme se nicméně o prvním pořádném upgradu, na němž Microsoft může ukázat světu výhodu předplatného – vždy máte k dispozici nejnovější generaci Office. Podniky poštovního klienta získají na stránce s Office pro firmy, domácí uživatelé mohou navštívit svůj účet na adrese www.office.com.

Microsoft současně odhalil, jak to bude s jablečnou kanceláří dál. Poslední velké vydání pochází z roku 2011. V první polovině příštího roku bude k dispozici betaverze nové generace Office pro OS X, ve druhé se pak dočkáme ostrého vydání. V té době by měla být uvolněna také Office 16 pro Windows.

CS24

Nový Outlook pro OS XNový Outlook pro OS X | Foto: Microsoft

Zdroj: Office Blogs