Hlavní navigace

Překopaný Facebook pro Windows Phone je nyní k dispozici pro všechny

2. 7. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Hned zkraje května si všichni zájemci bez výjimky mohli vyzkoušet Facebook 5.0 pro platformu Windows Phone 8. Předělaný klient nemá vzhledově zhola nic společného s tím dosavadním. Styl Metra byl zahozen, klient sjednotil kabátek s verzemi z jiných mobilních platforem. Betaverzi jste sehnali ve Windows Phone Store, ale jedině přes odkaz, vyhledávání nabízelo pouze stabilní vydání Facebooku. Teď se ale k přepracované aplikaci dostanou úplně všichni.

Jak aplikace vypadá, se podívejte na obrázcích. Ještě máme dobrou zprávu pro majitele Windows Phone 7, neboť pro ně novinka není určena. Během léta Microsoft naštěstí vyrobí stejnou aplikaci také pro starší platformu. Kdybyste měli zájem, můžete si v telefonu ponechat betaverzi, neboť Microsoft tento kanál bude nadále využívat k veřejnému testování novinek. Pokud tedy chcete mít všechno jako první, stáhněte si Facebook Beta.

 

Co dodat z vlastní zkušenosti? V aplikaci nám soustavně nefungují aktivní oznámení. Nezobrazuje se nám pruh v horní části obrazovky ani číslice na dlaždici. Jinak je práce s ní poměrně rychlá a příjemná.

Zdroj: Windows Phone Blog