Hlavní navigace

Překvapení, chystají se Windows Phone 8.1 Update 2. Budou umět video přes LTE

16. 2. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Zatímco se momentálně řeší zejména žhavá novinka v podobě Windows 10 pro smartphony, na webu s dokumentací Windows Phone se objevily záznamy o Windows Phone 8.1 GDR2 – formálně se bavíme o Windows Phone 8.1 Update 2. Mysleli jsme, že vývoj druhého balíku vylepšení byl zrušen, jenže se zdá, že se přece jen pár novinek dočkáme, než dorazí Desítky.

 

Nevíme přesně, kolik jich bude, ale o některých – těch technických – se web zmiňuje. Systém bude podporovat video přenosy v sítích LTE. Další funkce umožní obnovit při obnově ze zálohy k uživateli nastavení hlavní obrazovce ještě rozmístění dlaždic od výrobce. Takže by výrobci nebo operátoři mohli přidat na hlavní obrazovku dlaždice, které považují za důležité.

KL24

Odepnout by šly, jen byste byli nuceni tak případně ručně učinit. Nové jazyky nás zajímat nemusí, česky a slovensky Windows Phone umí. Firmy pak ocení nová pravidla, např. možnost ruční konfigurace VPN, omezení velikosti aplikace stažené přes mobilní síť, režim proti krádeži atp. Zájemci nechť nahlédnou do dokumentace.

Zdroj: Microsoft via Windows Central

Byl pro vás článek přínosný?