Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Překvapení v levných SSD. Crucial BX300 přináší 3D NAND typu MLC a navíc dobrý výkon. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 5. 9. 2017 8:01

    hh (neregistrovaný)

    Já používám suspend to disk, taky nevypínám. Jelikož PC nemá záložní zdroj elektřiny, tak suspend to ram nepřichází v úvahu. Tady by se už plotna zadýchala víc než SSD. A že neznáš nikoho kdo potřebuje pracovat hned, to ničemu nevadí, já mnohdy taky nepotřebuju, ale jsem rád, že můžu, zvlášť když to občas potřebuju. Rychlejc se to i uspává. Jak jsem psal, ta rychlost je tak návyková, že plotna pak působí jako věčnost. Na systémovém disku mám jen systém a programy, ale to je největší žrout, i když omezuju co může startovat/updatovat po startu/probuzení, tak toho je i tak dost. A s plotnou je na minutu mrtvo, s SSD když na cokoli kliknu začne se to otvírat. Nevím, každý s kým sem mluvil po přechodu na SSD má úplně stejné pocity. Zapnu a můžu hned cokoli. Pokud to pro tebe není argument, budiž, mě a ostatním to velice vyhovuje a jakákoli mašina bez SSD je už utrpení. Ono když to pak najede a disk má klid, tak SSD nebo plotna je na jednoduché operace skoro stejná. Jezdit si po webu a nudit se, na to SSD není potřeba. A i takový lidé SSD oceňují. A magor tedy asi jsem, protože díky SSD už nemusím tolik řesit, abych každou blbost co už nepotřebuju musel odinstalovat, už nejsem otrokem PC v zájmu zrychlení udržovat v systému jen to nezbytné. S SSD je mi to jedno, pracuje a startuje to pořád dost rychle, cca 6-7 let starý systém upgradovaný z win7 na 10, takže balastu tam mám už dost, ale směju se těm co 2x ročné otrocky dělají clean install, jen aby je to tolik nezdržovalo, to by mě vážně nebavilo.