Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Překvapení v levných SSD. Crucial BX300 přináší 3D NAND typu MLC a navíc dobrý výkon. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 5. 9. 2017 11:44

    hh (neregistrovaný)

    Jenže ono to funguje a stabilně, tak proč se s tím s*át? S plotnou bych to asi řešil, s SSD nemusím a můžu řešit jiné first world problémy. Taky jsem to rád měl čisté, snažil se nenechat registry proměnit v příšeru z jiné galaxie, ale ty poslední roky na to úplně kašlu, spoustu věcí ani neodistaluju a pořád je to raketa. Ani jsem nečekal, že by desítky tak pěkně fugovali po tom přemlasku, ale bez problémů. Jediné co mě štve, že ty velké upgrady (teď naposledy CreatorsUpdate) nějak zresetují wake armed devices a shodí mi MediaCentre. Ale tak teď už jsem byl poučen z minula a jen sem to zase pozakázal a MediaCentre zase nainstaloval. Prostě to funguje k mé spokojenosti dostatečně a nemusím se o to starat, nemusím tomu sloužit, slouží to mě. To zase o linuxu tvrdit nemohu, tomu musím pořád sloužit já, alespoň mi to tak přijde.