Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Prezidentské volby 2018: Koho volili vaši sousedi a jak zjistit, kdo to je?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 29. 1. 2018 11:44

    hh (neregistrovaný)

    Pěkná vizualizace, ale vcelku obsahově nehodnotná, protože cca 70 % hlasů v těchto volbách bylo údajně "protestních" tedy volba jednoho z nich jen, aby ten druhý nevyhrál. Hlasy a okresy tedy nevyjadřují chtěného kandidáta, ale inverzním zbarvením nechtěného. To je bohužel volba našeho vypatlaného národa, vyberou do druhého kola blbýho a ještě horšího.

    Vítězství Zemana mě osobně mrzí, ale vůbec nepřekvapuje. Lidi nemají rádi změnu, i kdyby tam byl třeba Elon Musk nebo matka Tereza, tak vyhraje Zeman. Že lže, mluví sprostě, přes kamarády krade, pořádá kalby za vaše peníze pro své příznivce, z "airforceone" si dělá cestovku, mluví naším jménem ty lži i v zahraničí, plácnutí bonmotu před merkelovou bere jako jasný důkaz přispění k řešení migrační krize, to asi lidem imponuje, bejt úplně zbytečnej, brát za to půl mega měsíčně, dělat ostudu a lhát na každém kroku. To je český sen půlky národa, která je "debilní, dementní, alkoholici s podprůměrným intelektem" slova Zemana.